+386 31 242 801
informacije@metkart.si

PORTRET KOT DARILO

PORTRET KOT DARILO

ČAS SE IZTEKA, VI PA ŠE VEDNO NIMATE DARILA ZA SLAVLJENCA? NE VESTE KAJ BI MU PRAVZAPRAV PODARILI? NIMATE VOLJE ZA ISKANJE PRIMERNEGA DARILA PO TRGOVINAH?

BREZ SKRBI, zato poskrbi MetkArt.

Portret je idealno darilo za vse vrste priložnosti, ki bo razveselilo še tako zahtevnega obdarjenca, saj ima poleg višje umetniške tudi čustveno vrednost. Poleg vsega naštetega pa bo darilo obdarjencu ostalo v trajen spomin. Le kako bi lahko lepše ujeli v predmet radostne trenutke otroške sreče, ki jih izžareva razigran otroški izraz? Kako bi primerno izkazali naklonjenost vam ljubi osebi? Kako bi obdarjenca ganili do solz? Portret je pravi odgovor na vsa ta vprašanja.
Poleg vsega pa je njegovo naročilo enostavno, saj ga lahko naročite udobno iz naslonjača, izdelek pa bo prispel na vaš dom v dogovorjenem času.

KAKO NAROČITI PORTRET?
Naročilo portreta je povsem preprosto. Kontaktirate me preko e-pošte in pripišete vse informacije, potrebne za oddajo naročila. Natančen potek naročila je opisan pod zavihkom “naročilo”.

KAKŠNE VRSTE PORTRETOV JE MOGOČE NAROČITI?
Naročite lahko praktično vse kar premore vaša domišljija. Možna je izdelava otroških portretov, portretov parov, posameznikov ali skupin, družinskih portretov, živalskih portretov, risb predmetov ali hiš. Na portrete je mogoče dodati napise ali jih obogatiti z različnimi risanimi okvirji.

KAKO DOLGO TRAJA IZDELAVA PORTRETA?
Izdelava manjših portretov (A5, A4, A3) v povprečju traja od 1-5 dni, izdelava večjih pa od 5-7 dni. Čas trajanja je seveda odvisen od zahtevnosti samega portreta.

DOSTAVA IN PLAČILO
Portret plačate po povzetju ali z nakazilom na TRR, prejmete pa ga po pošti na vaš naslov. Ceni portreta se zato prišteje še strošek priporočene poštnine, obračunan po aktualnem ceniku Pošte Slovenije.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.