Unikatno darilo za krst

Darilo za krst

Darilo za krst

Iščete unikatno darilo za krst?

Ste povabljeni na krst in ne veste kaj podariti krščencu? Se sprašujete “kaj kupiti za krst“? Boste boter ali botra pa nimate ideje za krstno darilo? Ste naveličani enoličnih in neosebnih daril, kot je denar? Bi želeli malčku ob krstu podariti nekaj osebnega, kar mu bo ostalo v večen spomin na ta poseben dan? Potem je portret prava rešitev za vas. Portret je osebno in unikatno ročno izdelano darilo, ki gane še tako zahtevnega obdarjenca, saj nima zgolj materialne, temveč tudi čustveno in umetniško vrednost. V risbo ujeta otroška razigranost bo ostala obdarjencu v trajen spomin na ta poseben življenjski dogodek. Na portret je mogoče dopisati tudi vaše voščilo ali posebno misel, ki bi jo otroku radi zaželeli. Otroku lahko narišem tudi krilca in ga tako spremenim v pravega angelčka. Portret je zagotovo unikatno krstno darilo, ki ga ni moč kupiti v nobeni trgovini, zato bo odveč vsaka skrb, da bi kdo izmed povabljenih presenetil z darilom, ki bi bilo identično vašemu. Samo naročilo portreta je povsem enostavno, izdelava pa hitra, saj lahko po dogovoru portret prejmete že v dveh dneh od oddaje naročila. Vse informacije o naročanju si lahko ogledate tukaj.

Oglejte si nekaj IDEJ ZA DARILO OB KRSTU:

Spodnji portreti so bili darila otrokom za njihov sveti krst. Risani so na formatu A4. Portretom je dodano še posvetilo, ki je okrašeno z mašnico in trakcem, na robu katerega je napisan datum krsta. Dvema izmed otrok so dodana angelska krilca, s čimer smo ju spremenili v prava angelčka.

Ideja za krstno darilo

Ideja za krstno darilo

Ideja za darilo ob krstu

Ideja za darilo ob krstu

Ideje za krstna darila

Ideje za krstna darila

 

 

 

 

 

 

Portret, na katerem sta krščenec in njegova botrica (levo) ter portret krščenke (desno). Prvi je risan na formatu A3, drugi pa na formatu A4. V desnem zgornjem kotu je obema dodana misel za malega krščenca.

krstni portret

Unikatno darilo za krst

 

Kako dolgo traja izdelava takšnega portreta?

Roke izdelave si lahko ogledate TUKAJ.

Koliko znaša cena takšnega portreta?

Cenik si lahko ogledate TUKAJ.

Kako lahko naročim portret?

Naročilo lahko oddate preko naročilnice na naši spletni strani ali preko e-pošte informacije@metkart.si. Vse informacije o oddaji naročila preko e-pošte si lahko preberete TUKAJ.