+386 31 242 801
informacije@metkart.si

Unikatno darilo za 50 let

Iščete izvirno darilo za abrahama?

Ročno risan portret je osebno darilo, ki je primerno za vse vrste priložnosti.

Okrogle obletnice so nekaj posebnega, zato naj bo temu primerno izbrano tudi darilo za slavljenca.  Vsakdo izmed nas se je že zagotovo kdaj znašel v zagati, ko je prečesal vse trgovine, a primernega darila kljub temu ni našel. Ste ob prebiranju forumov naleteli na same že izrabljene ideje in počasi izgubljate potrpljenje? Iščete osebno in predvsem unikatno darilo, ki ga ni mogoče kupiti v nobeni trgovini? Potem je portret prava rešitev za vas. Ročno risan portret je izdelek, ki kot darilo razveseli še tako zahtevnega obdarjenca. Poleg tega pa mu lahko poleg materialne pripišemo tudi emocionalno in umetniško vrednost, zato se nikakor ne more primerjati z darili, kupljenimi v trgovinah.

Pravijo, da je najbogatejši tisti, ki ima ljubečo družino, nekaj dobrih prijateljev in streho nad glavo. Zaradi hitrega življenjskega tempa pa se žal premalokrat zavedamo kako bogati smo. Še dobro, da se tu in tam pojavi kakšen opomnik, ki nas ustavi, da si vzamemo čas za svoje največje bogastvo.
Iz mojih rok je pred kratkim odšel tudi tale portret simpatične družinice, ki je bil podarjen možu za 50. rojstni dan. Kaj pravite, vam je všeč?
Darilo za abrahama
Darilo možu za 50 let

Povpraševanje

  Ime in priimek (obvezno)

  Vaš email (obvezno)

  Število oseb na portretu (obvezno)

  Velikost portreta (obvezno)

  Portret naj bo odposlan dne (neobvezno)

  4 komentarji

  1. […] Vir: https://www.metkart.si/darilo-za-50-let/ […]

  2. […] Več primerov daril za 50 let si lahko ogledate TUKAJ. […]

  3. […] in umetniško vrednost. Če se boste kdaj znašli v podobni zagati, se spomnite na PORTRET. Portreti MetkArt so ročno in izjemno natančno risani umetniški izdelki, ki lahko služijo kot darila za vse vrste […]

  Comments are closed.