Darilo za 70 let

Iščete darilo za 70. rojstni dan?

Nekdo od vaših najdražjih praznuje 70. rojstni dan, vi pa ostajate brez ideje za darilo? Ne najdete izvirnega darila, ki bi bilo primerno za častitljivih 70 let? Želite podariti unikatno pozornost osebi, ki že vse ima?

Portret je enkratno darilo za vse življenjske priložnosti. Tovrstno darilo lahko podarite tako ob krstu, obhajilu, birmi, poroki, kot tudi ob okroglih osebnih praznikih. Takšen primer so podnji portreti, ki so bili podarjeni osebam ob njihovih okroglih rojstnih dneh. Spodnji portreti so risani s svinčnikom na formatu A3 ali A4. 

Tovrstno darilo je presenečenje, ki traja, saj ostane v trajen spomin še več desetletij. Poleg tega pa portret ni zgolj materialno darilo, temveč bo obdarjenca ganilo tudi na čustveni ravni in na njegov obraz izvabilo nasmeh. Če torej iščete unikatno in posebno darilo, ki bo s svojo izvirnostjo in osebno noto razveselilo in ganilo slavljenca je portret prava rešitev za vas. Poleg vsega pa je naročilo portreta zares enostavno, saj ga lahko naročite kar preko spletnega obrazca, izdelek pa bo prispel na vaš dom v dogovorjenem roku. Za oddajo naročila potrebujete le fotografijo portretiranca. V kolikor nimate fotografije, na kateri bi bila oba slavljenca, mi lahko pošljete tudi več ločenih fotografij, ki jih nato združim na skupinski portret.

Če ste pri iskanju darila malce pozni, ni razloga za preplah. Zaupajte mi vašo časovno stisko in s skupnimi močmi bomo poskrbeli, da bo portret pravočasno pri vas. 

Oglejte si cenik in naročite svoj portret.

Primer darila za 70 let
Primer darila za 70. rojstni dan
Darilo očetu za 70 let
Darilo očetu za 70. rojstni dan
Darilo za 70 let

Povpraševanje

  Ime in priimek (obvezno)

  Vaš email (obvezno)

  Število oseb na portretu (obvezno)

  Velikost portreta (obvezno)

  Portret naj bo odposlan dne (neobvezno)

  2 komentarja

  1. […] Vir: https://www.metkart.si/darilo-za-70-let/ […]

  2. […] Vir: https://www.metkart.si/darilo-za-70-let/ […]

  Comments are closed.