Darilo za obhajilo

Iščete darilo za obhajilo?

Bo kdo izmed bližnjih v prihodnjih dneh prejel zakrament prvega svetega obhajila, vi pa ste povabljeni na praznovanje, vendar ne veste kaj podariti obhajancu/obhajanki? Želite podariti izvirno in unikatno darilo, vendar ste po večurnem iskanju posebnega darila po trgovinah že obupali? 

Marsikdo se ob iskanju primernega darila ob obhajilu znajde v zagati, saj nam dragim osebam ne želimo podariti zgolj darila materialne vrednosti, temveč mnogokrat iščemo presenečenje, ki bo osebo pritegnilo tudi na čustveni ravni. Ročno risan portret je izvirno darilo, ki s pomočjo umetnine na list papirja ujame radostne trenutke otroške sreče in jih hrani skozi celo življenje ter otroka ob vsakem prihodnjem pogledu na portret spominja na ta pomemben življenjski dogodek. Gre za izdelek, ki je enkraten in neponovljiv, saj je vsak portret izdelan ročno in skrbno. Na portret je mogoče dopisati tudi misel/verz, ki ga želite sporočiti bodočemu obhajancu/obhajanki. 

Naročilo portreta je povsem enostavno, saj ga lahko naročite kar preko spleta, torej udobno iz naslonjača. Vse kar potrebujete je kvalitetna fotografija portretiranca. Naročilo lahko oddate kar preko naročilnice. Zagotovo je to ena izmed prednosti, saj si boste prihranili neprijetno večurno iskanje darila po trgovinah. Poleg vsega pa je sama izdelava portreta zelo hitra, končni izdelek pa bo prispel na vaš dom v dogovorjenem času. Ste pri iskanju darila že malce pozni, a si želite podariti portret? Nič hudega – za izdelavo manjših portretov namreč potrebujem zgolj 1-3 dni od potrditve naročila. Oglejte si več izdelkov v galeriji portretov, pod zavihkom “Ogled galerije“.

Portret kot darilo

Povpraševanje

    Ime in priimek (obvezno)

    Vaš email (obvezno)

    Število oseb na portretu (obvezno)

    Velikost portreta (obvezno)

    Portret naj bo odposlan dne (neobvezno)