Izvirno darilo za obletnico poroke

Iščete darilo za obletnico poroke?

Obletnica poroke je eden izmed pomembnejših življenjskih dogodkov, na katerega ne bi smeli nikdar pozabiti. Skupna življenjska naj bo vsakič razlog za slavje, saj je njeno preživetje odvisno ne le od ljubezni, temveč je potrebnega tudi mnogo odrekanja, prilagajanja in razumevanja. Ravno zaradi teh lastnosti je prav, da se vsake obletnice spomnimo in možu/ženi poklonimo darilo v zahvalo za vsak dan, ki ga sooblikuje z nami.

Pri iskanju darila za partnerja smo mnogokrat v zagati, saj kljub temu, da ga še kako dobro poznamo, včasih preprosto nimamo ideje za izvirno darilo. Ne želimo mu pokloniti zgolj predmeta določene materialne vrednosti, vendar iščemo nekaj posebnega, nekaj kar mu bo priklicalo na obraz nasmeh presenečenja in mu vsaj malce orosilo oko. 

Ročno risan portret je idealno darilo ob obletnici, ki bo vašo boljšo polovico zagotovo razveselilo, saj ima portret para poleg materialne in umetniške vrednosti tudi čustveno težo. Poleg vsega naštetega pa bo darilo obdarjencu ostalo v trajen spomin. Gre za izdelek, ki je enkraten in neponovljiv, saj je vsak portret izdelan ročno in skrbno. Na portret je mogoče dopisati tudi misel/verz, ki ga želite sporočiti svojemu najdražjemu/svoji najdražji. 

Kako naročiti portret?

Naročilo portreta je povsem enostavno, saj ga lahko naročite kar preko spleta, torej udobno iz naslonjača. Vse kar potrebujete je kvalitetna fotografija portretiranca/-cev. Naročilo lahko oddate kar preko naročilnice, ali pa nas kontaktirajte preko e-pošte informacije@metkart.si. Zagotovo je to ena izmed prednosti, saj si boste prihranili neprijetno večurno iskanje darila po trgovinah. Poleg tega je sama izdelava portreta zelo hitra, končni izdelek pa bo prispel na vaš dom v dogovorjenem času. Ste pri iskanju darila že malce pozni, a si želite podariti portret? Nič hudega – za izdelavo manjših portretov namreč potrebujem zgolj nekaj dni. Oglejte si več izdelkov v galeriji portretov, pod zavihkom “galerija”.

Darilo ob obletnici poroke
Darilo za 25 let poroke
Darilo za 25. let poroke

Povpraševanje

  Ime in priimek (obvezno)

  Vaš email (obvezno)

  Število oseb na portretu (obvezno)

  Velikost portreta (obvezno)

  Portret naj bo odposlan dne (neobvezno)

  Darilo za obletnico poroke
  Darilo za obletnico poroke