Ostale informacije


1. Kvaliteta fotografij 

Fotografije naj bodo dovolj velike in jasne, saj so za portret obrazne podrobnosti zelo pomembne. Pričakovana kvaliteta portreta je odvisna od kvalitete poslane fotografije. Primernost fotografije lahko sami preverite tako, da obraz približate.

2. Združevanje in razdruževanje fotografij
V primeru, da želite imeti na portretu več oseb, vendar nimate njihove skupne fotografije, nam lahko posredujete več različnih fotografij, ki jih nato na portretu združimo. Podobno velja, če imate zgolj fotografijo na kateri je več oseb, vendar na portretu ne želite imeti vseh. Obvestite nas o osebah, katerih portret želite imeti in bom pri risanju ostale izpustili.

V kolikor želite, da na portret vključimo tudi ozadje, nas o tem obvestite ob oddaji naročila. V nasprotnem primeru bo portret risan brez ozadja.
Ozadje je lahko identično ozadju na poslani fotografiji, lahko pa ga nadomestimo z ozadjem iz druge fotografije ali z domišljijskim ozadjem. Izbor ozadja je v skladu z željami stranke. 
Izbirate lahko med velikostmi, navedenimi v ceniku: A5, A4, A3, A2, 40×50, A2, 50×60.

Eno osebo je mogoče narisati na katerikoli format, medtem ko je večje število oseb omejeno z velikostjo formata.

3333

Pri izdelavi portreta se upošteva rok, ki ga naročnik navede v naročilu (torej datum, ko naj bo portret odposlan). V primeru, da vam izdelave portreta v želenem roku ne moremo zagotoviti, vas o tem opozorimo pred vašim plačilom! V kolikor naročnik roka ne navede, izdelava portretov v velikosti A5, A4 in A3 traja od 1-7 dni. Izdelava večjih in zahtevnejših portretov traja od 7-14 dni
 
Vse posredovane fotografije so varovane pred morebitno zlorabo, saj so uporabljene zgolj za namen izdelave portreta.
Ob naročilu portreta vas povprašamo tudi o strinjanju z objavo fotografij portreta na spletni strani www.metkart.si in Facebook strani Metka Galerija ter podpornih blogih. V kolikor se z objavo fotografij ne strinjate, okenca ob oddaji naročila ne označite.  Za vse že objavljene fotografije dopuščamo možnost njihovega naknadnega umika v kolikor nas o tem obvestite.
Dostava je izvedena preko Pošte Slovenije. Rok dostave navadne pošiljke na podlagi navedb Pošte Slovenije je obdobje od 1 do 3 delovnih dni (večinoma naslednji dan od dne oddaje pošiljke). V kolikor imate slabe izkušnje z dostavami v vašem kraju, vam priporočamo, da pri naročilu izberete dostavo z “hitro pošto”, saj Pošta Slovenije v tem primeru jamči za dostavo v enem dnevu. Za zamude, ki so posledica dostave ne odgovarjamo!
Naši izdelki so ob dostavi zavarovani, zato vam v primeru morebitne izgube paketa pripade vračilo stroškov naročila.